Kari SuomalainenOsteopaatti AMK, NLP Master practitioner, toiminnallisen anatomian opettaja.

Urheiluvammojen kuntoutus ja suorituskyvyn optimointi. 

 

Osteopaattinen hoito on yksinkertaista, tarkkaa, kuuntelevaa ja rauhallista. Joskus stressi, rasitus, vammat ja ylikuormitus kertovat kehosi tarvitsevan tukea. Kehoa ei voi pakottaa voimaan paremmin. 

Siksi osteopaatti antaa keholle ja mielelle aikaa ja sopivasti liikettä, joka rauhoittaa hermostoa ja vapauttaa kehosta jännityksiä ja kipua. 

Kari on opiskellut kiinalaista lääketiedettä ja akupunktiota, valmistunut urheiluhierojaksi Vierumäen Urheiluopistosta vuonna 2000 ja valmistunut osteopaatiksi Helsingin Ammattikorkeakoulusta vuonna 2006. 

Hän on toiminut kehonhuollon ammattilaisena 20 vuotta ja toiminut opettajana Helsingin Ammattikorkeakoulussa.

Kari on opettanut Tampereen yliopiston lääketieteen yksikössä tuki- liikuntaelimistön anatomiaa lääketieteen opiskelijoille 12 vuoden ajan.

Lisäksi Kari on pitänyt uransa aikana lukuisia koulutuksia, toiminnallisesta anatomiasta, urheiluvammojen hoidosta,  purentaongelmien hoidosta, kehonhuollosta ja manuaalisesta hoidosta kehonhuollon ammattilaisille. Kari käy säännöllisesti jatkokoulutuksissa Suomessa ja ulkomailla sekä pitää myös workshopeja ja koulutuksia kehonhuollosta ja toiminnallisesta anatomiasta.

 


Tapanilan Terveystalo

Tapanilan Terveysytalo on Tapanilan Urheilukeskuksessa toimiva fysikaalinen hoitolaito, joka tarjoaa monipuolisia terveydenhuoltoalan hoitopalveluja, valmennusta ja koulutusta. Toiminta on alkanut 1998.

Yhteistyö

Kumppaneinamme ovat Kuntoutus-ja terapiapalvelu KS oy, Suomen Omaiskuntoutus, Helsingin kaupunki, Vantaan kaupunki, KELA, HUS.

Asiakkaiden palautetta

"Hyvin on äijä rukattu! koko kroppa toimi ja henkilökohtainen MM-mitali tuli!"
- Petteri Salonen, keilauksen MM-hopeamitalisti 2018

"Joukkue juhli sunnuntaina Suomen mestaruutta ja siitä voi antaa myös sinulle erittäin ISON kiitoksen! Ilman sun loistavaa ammattitaitoa ei pojat olisi pysyneet kunnossa. Iso kiitos kaikesta avusta ja ensi keväänä näät poikia kun laitamme ne taas kehoanalyysiin!
- Erän Viikikien valmentaja Helsingistä.

Ota yhteyttä