Sami Pesonen
Olen valmistunut  2012 jalkaterapeutiksi Helsingissä. Pidä hyvästä ruoasta, monipuolisesti haastavasta liikunnasta, viihdyttävästi musiikista, huumorista ja ihmisten seurasta. Tällä hetkellä treenaan itse painonnostoa ja pelaan jalkapalloa ja futsalia.  Pyrin kokoajan kokeilemaan ja kehittämään itseäni uusissa lajeissa kuten erilaiset tanssit, mailapelit (sulkis, tennis) tai yleisurheilulajit. Peruskuntoni olen hankkinut pelaamalla jääkiekkoa ja amerikkalaista jalkapalloa. Ruoanlaitonkin voisin laskea harrastuksiini, koska kokkailenkin päivittäin ja kokeilen ahkerasti uusia reseptejä. Pyrin välttämään stressaamista ja nukkumaan riittävästi. Hyväksi stressin lievittäjäksi olen huomannut ukulelen soittelun, vaikka sekään ei vedä veroja mökillä kalastamiseen. Usein rentoudun kuunnellen jazz-musiikkia. Työn ja oman treenauksen ohella toimin fysiikkavalmentajana Tapanilan Erän salibandy miesten ja  B-junioreiden sm-joukkueissa sekä trainerina miesten amerikkalaisen  jalkapallon maajoukkueessa.

p. 050 327 4006


Tapanilan Terveystalo

Tapanilan Terveysytalo on Tapanilan Urheilukeskuksessa toimiva fysikaalinen hoitolaito, joka tarjoaa monipuolisia terveydenhuoltoalan hoitomuotoja, valmennusta ja koulutusta. Toiminta on alkanut 1998.

Yhteistyö

Kumppaneinamme ovat Kuntoutus-ja terapiapalvelu KS oy, Suomen Omaiskuntoutus, Helsingin kaupunki, Vantaan kaupunki, KELA, HUS.

Asiakkaiden palautetta

"Kiitos hyvästä hieronnasta, niskani ovat kuin parikymppisellä!
- Äiti Helsingistä.

"Joukkue juhli sunnuntaina Suomen mestaruutta ja siitä voi antaa myös sinulle erittäin ISON kiitoksen! Ilman sun loistavaa ammattitaitoa ei pojat olisi pysyneet kunnossa. Iso kiitos kaikesta avusta ja ensi keväänä näät poikia kun laitamme ne taas kehoanalyysiin!
- Valmentaja Helsingistä.

Ota yhteyttä