Vilma KaaviTapanilan Terveystalon fysioterapeutti ja urheiluhieroja Vilma Kaavi tarjoaa hoitavaa ja huoltavaa hierontaa sekä fysioterapiahoitoja Tapanilan Urheilukeskuksen (ovi B2).

Vilma on erikoistunut urheilufysioterapiaan ja tuki- ja liikuntaelinongelmiin. Häneltä saa avun esimerkiksi niskan ja olkapään ongelmiin.

Hoitavassa hieronnassa valittavanasi on tehokasta hierontaa sekä myofaskiaali- ja triggerkäsittelyä. Huoltava hieronta sisältää palauttavaa ja rentouttavaa hierontaa sekä passiivisia venytyksiä.

Maksutapoina käteinen (ei luotto- eikä pankkikortit) tai lasku.

Lisätietoja:

Vilma Kaavi: 050 384 8120 

Tapanilan Terveystalo

Tapanilan Terveysytalo on Tapanilan Urheilukeskuksessa toimiva fysikaalinen hoitolaito, joka tarjoaa monipuolisia terveydenhuoltoalan hoitomuotoja, valmennusta ja koulutusta. Toiminta on alkanut 1998.

Yhteistyö

Kumppaneinamme ovat Kuntoutus-ja terapiapalvelu KS oy, Suomen Omaiskuntoutus, Helsingin kaupunki, Vantaan kaupunki, KELA, HUS.

Asiakkaiden palautetta

"Kiitos hyvästä hieronnasta, niskani ovat kuin parikymppisellä!
- Äiti Helsingistä.

"Joukkue juhli sunnuntaina Suomen mestaruutta ja siitä voi antaa myös sinulle erittäin ISON kiitoksen! Ilman sun loistavaa ammattitaitoa ei pojat olisi pysyneet kunnossa. Iso kiitos kaikesta avusta ja ensi keväänä näät poikia kun laitamme ne taas kehoanalyysiin!
- Valmentaja Helsingistä.

Ota yhteyttä